SALSA SHOP AMSTERDAM FERDINAND BOLSTRAAT

SALSA SHOP AMSTERDAM FERDINAND BOLSTRAAT Fresh Mexican Kitchen

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 156 reviews
18 Jan 2020 at 23:15 Beef salade...beef zo zout dat de salade niet te eten was, weg gegooid, oneetbaar. Bezorging heel goed en aardig, helaas maaltijd niet te doen
13 Jan 2020 at 9:45 It was delivered in a reasonable amount of time. The order was missing guacamole on both veggie burritos in spite of being stated on the menu as "free". The company responded to my complaint appropriately however.
9 Jan 2020 at 13:19 Part of the order was missing, very annoying.
1 Jan 2020 at 23:55 Qua prijs kwaliteit een echte aanrader! Ik ben student & zit altijd ontzettend te kutten met het zoeken van een goed bestel adres wat niet te prijzig is. Eten was erg lekker! Bezorgster, vriendelijk!
30 Dec 2019 at 20:42 Lauw eten, een uur te laat. De guacamole en chipotle waren lekker.
30 Dec 2019 at 0:44 Zit na het eten al de hele tijd op de wc te kotsen en te schijten. Bezorgen was wel prima, maar dit is natuurlijk niet waar het om draait. Wel bedankt voor jullie inzet!!
21 Dec 2019 at 0:13 Eten koud en quacamole miste
20 Dec 2019 at 13:27 zoals altijd- best lekker. alleen met iedere dezelfde bestelling krijg je het andre geserveerd. of iets mist.
9 Dec 2019 at 20:13 Eten helemaal koud...
7 Dec 2019 at 14:27 The food was destroyed at delivery
29 Nov 2019 at 22:18 -food was cold -beans were hard/uncooked -had a hair in my food -they forgot to bring the drink I payed for -food arrived open -food arrived 1 hour later
21 Nov 2019 at 21:37 Echt niet lekker. Mijn burrito was lauw en mijn ijsthee was warm...