SALSA SHOP AMSTERDAM FERDINAND BOLSTRAAT

SALSA SHOP AMSTERDAM FERDINAND BOLSTRAAT Fresh Mexican Kitchen

order food online

Recentreview


4 stars out of 211 reviews
25 Oct 2020 at 16:59 Best burrito in town!
24 Oct 2020 at 23:11 Echt niet te eten! In Mexico ga je hier de gevangenis voor in! Was de rijst in de aanbieding? Anyway echt super goor, Google effe hoe je een burrito maakt ofzo. Gr
20 Oct 2020 at 22:28 Salsa Shop blijf lekker voor mij smaak maar dit keer had ik misschien 3 hapjes kip en heel weinig bonnen bij de chicken bowl
8 Oct 2020 at 18:45 Lekker, snel en relatief gezond
6 Oct 2020 at 16:18 Bezorging was dit keer top, is in het verleden wel eens erg traag geweest. Burrito was geweldig (warm, maar een minuutje in de magnetron kan geen kwaad). Ook de limonades zijn heel erg aan te raden.
2 Oct 2020 at 9:48 Prima eten. Niet heel bijzonder
23 Sep 2020 at 16:07 Called just to make sure the order would be done right, as there was a small mistake the previous time. They were super nice about it and offered to make up for it, which they did. But the corn tortillas for the Taco's are kinda nasty, recommend flour.
18 Sep 2020 at 22:32 Burritos carnitas besteld was zonder salsa besteld had een opmerking geplaatst om een aparte salsa picante erbij toe te voegen helaas niet bij geleverd . Koud en smaakloos nooit eerder ervaren bij een tex-mex maaltijd.
8 Sep 2020 at 19:30 eten moest nog opgewarmd worden wist ik niet. Ik had duidelijk maistortillas besteld maar kreeg bloem (TEX MEX) geen bonen? In mexico krijg je altijd (zwarte) bonen
5 Sep 2020 at 8:42 I ordered an hour ahead, and the food arrived at the agreed time. The quality and temperature was all good.
4 Sep 2020 at 20:53 The food was cold when it arrived and there was one item missing. Salsa shop service was oustanding but thuisbezorgd sucks. The restaurant also says it is better to order with Uber eats or deliveroo because thuisbezorgd takes too long to pick up the food.
21 Aug 2020 at 21:21 Delivery took over 1.5 hours. Unacceptable.