SALSA SHOP AMSTERDAM FERDINAND BOLSTRAAT

SALSA SHOP AMSTERDAM FERDINAND BOLSTRAAT Fresh Mexican Kitchen

order food online

Recentreview


4 stars out of 227 reviews
12 Jan 2021 at 12:08 Duurde dan iets langer verwacht, maar dat maakt niet uit. Enige teleurstellende was dat we best oude ijsbergsla kregen bij onze taco's. Het had meerdere bruine plekjes en was niet super knapperig. De rest was super lekker en goed!!
1 Jan 2021 at 22:38 We willen ons geld terug. Er zat een haar in het eten en was niet echt lekker, heel sompig en te vol, alles viel eruit
29 Dec 2020 at 23:32 Food was good but it took a really long time to get it.
19 Dec 2020 at 20:35 Erg lekker en goede hoeveelheid barbacoa vlees in de maaltijd!
26 Nov 2020 at 13:26 Het eten was echt zonder smaak en koud geen vlees in burrito Sorry gaat niet maxican zo Bn niet blij mee Graag willen mijn geld terug
26 Nov 2020 at 9:47 Fantastisch lekker eten !! WE hadden de vega burritos besteld echt een aanrader.!! Ze komen wel koud wij hebben het zo gegeten omdat we zoeen honger hadden, maar je kan ze natuurlijk even in de oven of magnetron doen. Zeker voor herhaling vatbaar !!
15 Nov 2020 at 20:36 It was cold :(
15 Nov 2020 at 9:04 Het eten was ijs ijs ijskoud. De bowls waren voor de helft gevuld. Ik had met elke bowl bijna alleen maar sla inplaats van rijst , bonen en kip etc.. De burrito was ook koud maar wel redelijk. Alles bij elkaar erg slecht.
14 Nov 2020 at 20:27 Koud bezorgd, erg jammer
5 Nov 2020 at 18:39 Lekker en snel
3 Nov 2020 at 20:17 Erg lekker alleen jammer dat er een haar in mijn eten zat!
30 Oct 2020 at 16:38 Top